Over

Saskia Gladdines is een enthousiaste fysiotherapeut die ieder individu zo optimaal mogelijk begeleidt.

​​Haar missie is om specialistische zorg voor het individu te leveren waarin de patiënt centraal staat. Tijdens de behandelingen en/of trainingen maakt ze gebruik van de laatste wetenschappelijke inzichten. Indien nodig wordt er samengewerkt met een breed netwerk van specialisten om u de best mogelijke zorg te kunnen geven.

Door haar persoonlijke ervaringen met blessures weet zij als geen ander hoe het voelt om een revalidatietraject te moeten doorlopen. Ook is ze op dit moment betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar hand/pols en golfrevalidatie. Haar ervaringen en onderzoeken zijn een uitstekende aanvulling op haar verworven fysiotherapeutische kennis.

​​Saskia staat zelf zeer regelmatig in haar vrije tijd op de golfbaan en mag zich single-handicapper noemen. Vanuit deze passie heeft zij zich naast de fysiotherapie toegelegd op de revalidatie, maar ook op de personal training van golfers. Zij volgt diverse cursussen op het gebied van gezondheid in relatie tot golfperformance en werkt nauw samen met golfprofessionals in de regio om tot een optimaal resultaat te komen voor de golfer.

​Daarnaast heeft zij zich verder gespecialiseerd in revalidatie van ellebogen en handen. Saskia is daarom ook aangesloten bij het handennetwerk Breda. 

Uiteraard blijft Saskia zich ook in de komende tijd verder ontwikkelen op het gebied van hand/pols en golfrevalidatie en -training om u de beste zorg te kunnen verlenen. Met veel plezier, passie, kennis en ervaring zet zij zich in om u te begeleiden en resultaat te behalen voor de lange termijn.

Saskia is geregistreerd onder ​bignummer: 49918505204
FYSAS is daarnaast registreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF